Reacties

Laat een Reactie Achter

Reacties:
44 Reacties op “Reacties”
 1. Madelon schreef:

  Hoi patircia

  Op 2e kerstdag zat je bij u zoon en schoondochter thuis. Ik had u schoondochter een WhatsApp gestuurd of u even langs kon komen voor onze dochter van 1.5 jaar oud. Ik merkte dat ze veel last hadden van driftbuien en wij konden niet plaatsen waar het vandaan kwam. U kwam op 2e kerstdag even bij mij naar binnen en ging met mijn dochter praten. U zei dat ze last heeft van buikpijn door melkproducten. Verder zat ze niet lekker in haar velletje. Ook bent u even in haar kamer geweest om te kijken. Ik moet zeggen het gaat super goed ze is onwijs vrolijk en de driftbuien zijn minder.. ook het slapen gaat super goed. Het is allemaal super rustig.

  Ook vond ik het erg lief van uw kleinzoon die ons ook heeft geholpen. Hij belde mij op om te vragen of oma het engeltjes verhaaltje wilde brengen zodat zijn lieve buurmeisje goed kon slapen. Hij belde oma op meteen op en vroeg of oma het wilde brengen naar zijn buurmeisje. Oma kwam het meteen brengen.

  Ik ben u onwijs dankbaar voor het helpen met onze dochter. Mijn man en ik gaan er nu heel anders mee om dan eerst.. wij begrijpen haar veel beter en ben blij dat ze nu lekkerder in haar velletje zit.

  Dikke knuffel van madelon Paul en jaylee

 2. Anneke schreef:

  Lieve Patricia,
  Gisteren ben je bij ons geweest om samen met onze zoon Wesley te praten en contact te maken. Wij waren zo ontzettend onder de indruk en wat heb je ons veel informatie gegeven over het praten met Wesley. Ik heb ontzettend en iedereen van ons gezin vond het heel erg bijzonder. Daarom wil ik je ontzettend bedanken.

  Met vriendelijke groet
  Anneke Hoenderdos en dikke kus van Wesley

 3. Patricia schreef:

  Lieve Patricia,

  Ongeveer 3 weken geleden kwam je bij ons ivm onze zoon die slecht sliep en dingen hoorde en zag in zijn kamertje Je vertelde via zijn foto wat we al vermoedde maar ook nieuwe dingen wat eigenlijk niet vreemd klonk. Je hebt meerdere keren bij ons “gereinigd” en kregen allerlei tips waar we onze zoon mee konden helpen maar “ze” bleven maar komen omdat onze zoon er teveel voor openstond, uiteindelijk heb je z’n aura schoongemaakt en durft hij na maanden weer in zijn kamer te slapen nog wel bang en af en toe twijfelend en met licht aan en deur open maar de eerste stap is gezet. Langzaam komt de rust weer terug en ik weet dat als er iets is, jij er altijd zal zijn. Hartstikke bedankt voor al je hulp en wijze lessen, zonder jouw was het niet gelukt!

  Dikke knuffel Patricia en Kenji

 4. Jacqueline schreef:

  Beste Patricia,
  ik ben een aantal weken geleden bij je geweest ivm mijn zoontje. Je zag dat hij last van angsten had en bent met ons mee naar huis gegaan. Je hebt ons huis gereinigd en het is ongelooflijk maar waar: hij slaapt nu in zijn eigen bed en is niet meer bang! Doorslapen ging niet van de ene op de andere dag maar dat gaat nu goed.

  Groetjes,
  Jacqueline.

 5. Alize schreef:

  Lieve Patricia,

  Je bent ongeveer 3 weken geleden bij ons geweest. Zonder dat ik je ook maar iets verteld had, heb je mij zoveel over mijn 2 zoontjes en zelfs mijn man verteld. Sommige dingen wist ik, andere had ik niet door. Maar je had op alle vlakken gelijk!

  Nadat je zijn kamertje had schoongemaakt, sliep hij al veel rustiger en was ’s nachts veel kalmer. Zoals je (of eigenlijk hijzelf) al aangaf, had hij ook last van verteringsproblemen. We zijn nu over op hypoallergene melk en sindsdien is het middenin de nacht wakker worden eerder uitzondering dan regel. We zijn er nog niet helemaal. Maar, omdat we nu weten in welke hoek we het moeten zoeken, komen we er wel achter welk voedingsmiddel hij niet goed verteert.

  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp, je oprechtheid en je goede werk. Ik hoef je niet namens mijn jongste te bedanken, want volgens mij heeft hij dat allang zelf gedaan!

  veel liefs!

 6. Paula met Kiann schreef:

  Hallo Patricia,

  Wil even zeggen dat onze afspraak dikke 3 weken geleden ons leven heeft veranderd…
  Ik was ten einde raad, maar mega sceptisch en geloofde er niet in.
  Onze zoon, toen 15mnd, had al vanaf geboorte ergens last van en pijn aan… vele dokters, ziekenhuis, osteopaat etc etc vonden niks, zelfs niet na bloedonderzoeken of ontlasting onderzoeken.

  Wij komen binnen en je ziet direct… nadat vele dokters hebben gezegd dat dit absoluut niet kan…
  Hij heeft een melk/lactose allergie… ophoesten en constant pijn in buik…

  Meteen begonnen met melk/lactose vrij… en wauw…
  ANDER kind… huilt al 3 weken NIET en slaapt elke nacht door! Echt wereld van verschil!

  Bedankt!!!!!!

 7. Antonia schreef:

  Beste Patricia,
  Een maand of 2 geleden was je bij ons ivm onze zoon Emilio. Hij heeft zn hele leven al slecht gegeten en geslapen (hij is nu 4).
  Ik wil je heel erg bedanken voor het brengen van rust in zijn (en ook ons) leven. Nadat jij geweest bent en zijn kamertje hebt gereinigd heeft het nog even een week of 3 geduurd voor hij in zijn eigen kamer ging slapen. Het was erge gewenning het opstaan in de nacht en het naar ons bed toe komen. Hij slaapt nu dus heerlijk elke nacht in zijn eigen bed (wat hij daadwerkelijk nog nooit had gedaan). Hij is sindsdien ook niet meer huilend of angstig wakker geworden en we merken aan hem dat hij het fijn vindt in zijn bedje. 1000 maal dank. Ook namens Emilio.

  Ook gaf je ons door dat hij last van zijn buik/maag had. Nadat Emilio ons een paar keer had aangegeven dat hij buikpijn had na het eten zijn we toch maar naar de huisarts gegaan. Hij heeft nu pilletjes gekregen tegen maagzuur en hij bloeit helemaal op. Hij heeft geen buikpijn meer. Hij zegt me zelfs wanneer hij trek heeft. Dat kennen wij helemaal niet van hem. Dit wijst er dus op dat hij ook in zijn lijfje rust heeft. We gaan nog wel verder met het zoeken naar waar dat vandaan komt maar voor nu is het heel fijn dat hij geen pijn meer heeft en energieker en vrolijker is dan ooit!

  Bedankt voor alles!
  Groeten,
  Antonia, Francisisco en Emilio!

 8. Herald Witte schreef:

  Hallo Patricia,
  Bedankt voor het uitdragen van jou zuiverheid en oprechtheid in verbinding met het Hier, Nu en Namaals.
  😉 Dikke knuffel van Herald Witte

  http://www.knuffelkaarsje.nl

 9. Brenda Sluis schreef:

  Lieve Schoonmama,

  Sinds Jay geboren is roepen wij om de zoveel tijd jou hulp in.

  Nou was het weer zover want Jay slaapt al maanden heel slecht, hij heeft het dan over enge geluiden die hem ’s nachts wakker maken en nog heel veel andere dingen.
  Als het licht is zijn deze enge geluiden weer weg! Soms word hij gillend van angst wakker en soms komt hij niet eens in slaap van de onrust.
  Omdat je al vaker Jay’s zijn kamertje hebt schoon gemaakt begint hij er nu zelf ook om te vragen. Opvallend vind ik dan dat als jij komt je exact hetzelfde als Jay vertelt! Ik vraag je alleen om even langs te komen en zeg niks… jij vertelt precies wat er aan de hand is en wat Jay ook heeft gezegt!!

  Sinds kort hebben een kruisje hangen voor het klapraam, een kruis op de deur en een gebedje voor het slapen gaan. Van 2-3 keer per nacht wakker worden, nauwelijks slapen en heel vroeg wakker worden is Jay nu over gegaan in diep en vast slapen tot 07:30 ’s ochtends en vrolijk wakker worden!

  Ik ben je hier echt heel dankbaar voor! Ik ben heel trots op je en weet zeker dat er meer is tussen hemel en aarde.

  Super bedankt!!

  Zet m op! Dikke kus, je grootste fan 😉

 10. Manuela van Beijeren schreef:

  Beste Patricia,

  Afgelopen zaterdag op de Paranormaal beurs hebben wij je bezocht met onze jongste zoon Milan (5 jaar). Verbazingwekkend hebben wij naar je zitten luisteren. Ongelofelijk bijzonder om dit mee te maken. Jij gaf aan dat Milan een soort verdikking in zijn darmen heeft zitten, jij hebt ons hier wat tips voor gegeven ook met betrekking tot zijn voeding. Vandaag hebben we de uitslag van de huisarts gekregen en het blijkt obstipatie te zijn. Je hebt het goed aangevoeld. Super bedankt voor je mooi reading!

 11. Tanja schreef:

  Lieve Patricia,
  Na 1,5 jaar slecht slapen van onze oudste dochter waren we ten einde raad. We maakte een afspraak met jou en bij de eerste ontmoeting met onze dochter leek het wel of jullie elkaar al jaren kende. Heel bijzonder vonden we ook dat je dingen zei die je eigenlijk niet kon weten, wat ons overtuigde van jou gave. UIteindelijk heb je haar kamer “schoongemaakt” en slaapt ze weer heel rustig! Ze wil dat we elke avond het gedichtje van de engeltjes voorlezen die we van jou gekregen hebben, wat haar op een of andere manier rust geeft.
  Sinds jou bezoek hebben er zoveel positieve veranderingen plaatsgevonden en is onze dochter veel vrijer en relaxter geworden dat het zelfs andere opvalt. Ze is weer de vrolijke meid die we even kwijt waren!
  Wij zijn jou erg dankbaar voor je hulp en we hebben stiekem een beetje spijt dat we je niet eerder gebeld hebben! Mogelijk hebben we jou in de komende jaren nog eens nodig en we zullen dan ook niet twijfelen om je weer te benaderen.
  Een knuffel van Linne en Pien.
  Lieve groeten, Tanja en Robbert

 12. tanja schreef:

  ruim drie weken geleden was je bij ons. al twee en een half jaar sliep onze kleine vent
  onrustig of werd steeds wakker. na jouw bezoek slaapt hij als een roos! bedankt voor je hulp en adviezen
  Ik zal je zeker aanbevelen!

 13. Lizet schreef:

  Wat een fijne sessie gehad vandaag in Rijswijk, heel bijzonder hoeveel je kon vertellen en er klopte veel (alleen hij sliep niet om kwart over twaalf en ze hadden niet buiten gespeeld ;-)) bedankt, vanavond gaan we onze kleine jongen zeker even afdouchen.
  Heel veel succes met je mooie werk,

  lieve groeten

  Lizet

 14. Liesbet schreef:

  Lieve Patricia,
  We willen u bedanken voor het babyfluisteren dat u vorige week deed bij ons jongste zoontje Niels.
  Ik was zo onder de indruk van wat u allemaal vertelde over hem en ons. Sinds ik bij u geweest ben voel ik me veel rustiger en begrijp ik mijn kinderen veel beter.
  Niels doet het ook elke nacht beter! Al heel snel waren de paniek aanvallen verdwenen en sinds 2 nachten slaapt hij door!!!!!
  Nog elke dag denk ik aan onze sessie en ben zo blij dat ik u ontmoet heb.
  Bedankt voor alles.
  Liefs,
  Liesbet, Jeroen, Daan en Niels.

 15. Roos schreef:

  Ik wil je onwijs bedanken voor de baby fluister sessie met onze vrolijke lolbroek Luca, sinds wij jou tips van de dag doorspreken en het afdouchen gebruiken sliep hij op dag 1 zonder huilen in… Ook het stuk versteend hout lijkt zijn vruchten af te werpen…. Onze man slaaaapt eindelijk na 1,5 jaar heeerlijk door!!! Soms zelfs uitslapen tot half 11 hahahaha echt geweldig.
  Ik zal je dan ook aan iedereen aanraden!
  Wij begrijpen onze kleine man nu 10 keer beter dan voor mijn bezoek bij jou!! Bedankt! Liefs roos

 16. Naomi schreef:

  Lieve Patricia,

  We willen u erg bedanken voor de fijne reading.

  U heeft ons veel uit kunnen leggen over onze 4 maanden oude baby. Het is ongelooflijk om te weten hoe zij de bevalling heeft ervaren en hoe ze in het leven staat. Er is heel veel duidelijk geworden, zo fijn om te weten hoe een kleintje alles beleefd en zich voelt.

  Ook vonden we het erg bijzonder hoe u heeft kunnen communiceren met onze overleden dierbaren. Dit heeft veel losgemaakt, maar vooral veel rust gebracht.

  Nogmaals bedankt voor de bijzondere ontmoeting.

  Liefs X

 17. Dineke Baggerman schreef:

  Hoi Patricia,
  Wij hebben het als heel fijn ervaren om bij jou aan de tafel te zitten in Expo Rijswijk!
  Alles wat je zei was zo echt en klopte zo met hoe t echt was, je zag precies wie ons dochtertje Hasse was en wat
  ze nodig heeft.
  Voor mij was het ook zo fijn om te horen hoe jij kon voelen wat een lieve moeder ik had en dat zij vaak bij Hasse wil zijn en haar ook een deel van die liefde en veiligheid wil geven die ze zo hard nodig heeft.
  Bedankt voor deze mooie ervaring en we zullen je nooit vergeten!

  Lieve groeten van Dineke, Marije en Hasse

 18. Robin schreef:

  hoi oma heel mooi. leuk met die handjes. tot morgen.
  van robin: xxx

 19. peggy bonnaerens schreef:

  LIEVE TANTE PATRIES,
  20 jaar geleden hebt u mijn moeder erg goed geholpen met haar migraine.Nu ben ik 39 en zit ik zelf in de stoel!!
  3 weken geleden ben ik out gegaan ,paniek aanvallen ziekehuis in en uit voor onderzoeken,niemand wist wat ik precies had.1 reading bij u en u wist het al gelijk zo fijn om te weten wat je mankeerd.Na 3 behandelingen voel ik mij weer top.Lieve tante patries ik wil u heel erg bedanken ,U bent zo zorgzaam en liefdevol ,zoveel respect wat u doet!!!!Een hele warme dikke knuffel Peggy,Mary,Koen xxxxxxxx

 20. Shanty schreef:

  Beste Patricia

  Ik kreeg met mijn zoontje van 1 jaar een heel bijzondere sessie op de spirituele beurs in Haarlem. Je was heel accuraat en je kon tot in de details beschrijven hoe mijn zoontje is. Je gaf niet alleen veel informatie maar ook praktische tips. Je hebt ons als gezin geholpen om hem beter te begrijpen en te waarderen als individu. Dat is een prachtig geschenk aan ons hele gezin en vooral aan Natan!

  Warme groet,

  Shanty

 21. cathy schreef:

  Hoi Mam,

  Wat een mooie site en wat een lieve reactie’s.
  Ik was natuurlijk al lang overtuigd van jouw gaven, maar wat mooi om te zien dat ook andere mensen het als een warm bad ervaren en weer verder kunnen na een reading met jouw.
  Ga zo door
  liefs je eerst geborene.

 22. Linda schreef:

  van de week een sessie gehad voor ons mannetje van bijna 6 maanden.
  heel erg indrukwekkend dat er gelijk bij binnenkomst al contact was.
  fijn om te horen dat hij het zo naar zijn zin heeft. ook een hele geruststelling dat hij geniet van het kinderdagverblijf en dat ze erg lief voor hem zijn!
  dat hij niet graag savonds gaat slapen omdat hij niet graag alleen wordt gelaten en een gezelligheidsdier is, komt niet echt als een verrassing (hij lijkt toch veel op mij denk)
  ook oma was erg onder de indruk en ik heb het gevoel dat we elkaar nog wel eens tegen gaan komen. bedankt voor deze ervaring en dat het goede gevoel wat ik erbij had vantevoren alleen maar versterkt is.
  groetjes linda, raymond en mick

 23. Emmy schreef:

  Wij zijn een paar weken geleden naar een kleine beurs geweest waar Patricia ook aanwezig was. We hadden wat vragen over onze pleegzoon van 5 jaar oud. We konden alles plaatsen wat ze zei en hebben de tips over de lavendelolie op de zonnevlecht en het versteende hout onder het matras opgevolgd. Sindsdien slaapt hij veel beter en heeft geen nachtmerries mee gehad! Hartelijk dank en veel succes met uw werk.
  Vriendelijke goeten, Emmy

 24. Dominique schreef:

  Lieve Patricia,

  Afgelopen woensdag ben je bij mij en de kindjes langs gekomen en ik denk er iedere dag aan. Het was zo’n fijn bezoek en wat ben jij een goed mens, zeg! Het gaat inmiddels zeker wat beter met m’n dochtertje, er staat nu een obelisk van versteend hout bij d’r bed om haar te helpen te aarden en ik moet zeggen dat ze zeker rustiger is. Ook geniet ik nu nóg meer van mijn zoontje als ik hem door het bos zie rennen of in bad zie spetteren omdat hij jou specifiek “vertelde” dat hij dat zo lekker vind om te doen. Heel bijzonder! En om na 5 jaar te weten dat mijn ongeboren dochtertje mij niks kwalijk neemt en wordt verzorgd door mijn oma, nou je kan je wel indenken wat een rust zoiets brengt. Dank je wel, vanuit het diepst van mijn hart voor het bezoek en ik ga je zeker nog een keertje vragen te komen in de toekomst.

  Heel veel succes met alles wat je doet, maar dat komt wel goed .

  Heel veel liefs,

  Dominique en de kindjes.

  P.S. Goed te weten dat er toch een ‘man’ in huis is die het gezellig vindt hier te zijn en over ons waakt.

 25. Tessa schreef:

  Lieve Patricia,

  Vandaag ben ik met Cas bij je geweest, en ben dankbaar voor wat ik te weten ben gekomen en bevestigt heb gekregen. Eenmaal thuis ben ik meteen in zijn kamer aan het slepen gegaan, zijn bedje staat nu aan de andere kant van de kamer en inmiddels ligt hij daar heerlijk te slapen. Verder gaan we met de andere dingen aan de slag en hoop ik je binnenkort meer te kunnen melden! Bedankt voor je hulp!

 26. Chantal Kool-Winkelm schreef:

  Hallo Patricia,

  Vandaag ben ik met mijn zoontje van 10 maanden oud bij jou geweest. Ik ben erg onder de indruk van wat hij jou te vertellen had.
  Seb drinkt al niet meer sins dat hij 4 maanden oud is; hetgeen voorgrote problemen zorgt, vooral omdat Seb ook heel moeizaam eet.
  Seb heeft jou verteld dat hij in zijn vorige leven vergiftigd is en daarom bang is om te eten/drinken. Jij hebt mij handvaten gegeven hoe hier mee om te gaan.
  Vanmiddag was eb extreem moe na die reading met jou, maar het was toch echt tijd om te eten. Later eten was geen optie omdat hij daarna naar de pré-logopediste moest. Als Seb moe is dan eet hij niet. Maar na jouw reading was ik ervan overtuigd dat hij wel zou eten, omdat jij mij hebt verteld wat ik moet doen.
  Seb heeft een grote kom met pap gegeten! Binnen 10 min. had hij het op. Hij heeft de lepel niet weggeslagen met zijn hand en hij heeft als een hongerig vogeltje telkens zijn mondje opengedaan voor een nieuw hapje pap. Dit hebben we nog nooit meegemaakt!
  Wij zijn beiden (mijn man dus ook!) onder de indruk hiervan. Straks als Seb wakker is (je had gelijk; hij was erg moe na jouw reading. Hij slaapt nu al 1,5 uur. Ook dat gebeurd niet vaak bij Seb) gaan we gelijk geitenmelk halen, zoals jij mij vertelde. (of eigenlijk vertelde Seb het jou) Ik ben benieuwd of hij dat wel drinkt.
  Als dat zo is dan schrijf ik je gelijk nog een mail! Seb drinkt al 6 maanden niet. Als hij straks geitenmelk drinkt dan is dat een absoluut wonder.
  Ik ga duimen en hoop dat het probleem verholpen is. Voor nu ben ik al heel erg enthousiast. Ik ben blij dat jij met Seb hebt kunnen praten.
  Ontzettend bedankt!!!!

 27. Rebecca Geurts schreef:

  lieve Patricia,

  Nog niet zo lang geleden ben jij bij ons thuis geweest om ons zoontje Tristan te helpen. Wij willen jou heel erg bedanken!! Na jouw komst is het gedrag van Tristan enorm veranderd. Wij herkennen hem bijna niet meer terug! Eindelijk weer een gezellig en vrolijk mannetje in huis. Dat hadden wij lang niet meer bij hem gezien. Hij kan weer lachen en onbezorgd genieten van zijn leventje!
  Wij vinden het heel bijzonder dat hij na 1 ontmoeting met jou zo veranderd is. Bedankt voor jouw hulp en de bijzondere sessie bij ons thuis.

  Lieve groet,

  Jaap, Rebecca en vooral van Tristan!

 28. Simon, Lindy en Stef schreef:

  Lieve Patricia,

  Heel erg bedankt voor de mooie gesprekken die wij gehad hebben het afgelopen jaar. Wij zijn samen met onze zoon Stef toen die 2 maanden was bij jou op de beurs geweest uit pure nieuwsgierigheid, vandaag 9 maanden verder ben je bij ons thuis geweest en het voelde weer net zo goed en vertrouwd als toen.
  Stef heeft lekker met je kunnen kletsen en wij hebben veel bevestiging gekregen…heerlijk zo een vrolijk lief manneke die dus eigenlijk heel tevreden is.

  Hopelijk nog eens tot ziens,

  Lieve groeten…Simon, Lindy en Stef

 29. Anouk & Katri schreef:

  Het was een heerlijke en ontspannnende behandeling en het frappante was dat Patricia de “zwakke” plekken meteen wist te benoemen! Zeer zeker voor herhaling vatbaar en aan te raden! Patricia, bedankt en hopelijk tot snel.
  Veel liefs, A&K

 30. Marrije schreef:

  Hallo Patrica,

  Ik ben vorig najaar langs geweest met mijn zoontje Fabien, die op dat moment niet helemaal meer het vrolijke mannetje was die hij wel vanaf zijn geboorte was geweest. Wat fijn om te horen wat hij te vertellen had. HIerdoor wist ik zeker wat ik moest doen. Vanaf 1 januari 2011 zit Fabien op het KDV ipv bij de gastouder en inmiddels is hij weer net zo blij, open, gezellig en nieuwsgierig zoals we hem kenden. Dank je wel.
  Hartelijke groeten van Marrije en Fabien

 31. Esther en Jeroen schreef:

  Dank je wel voor de bijzondere reading voor onze dochter Loïs. Wat je doorkreeg van haar was allemaal erg herkenbaar voor ons. Fijn dat we nu zeker weten wat we al vermoeden. De olie is gekocht en wordt elke ochtend gebruikt.
  groetjes van Esther en Jeroen

 32. Koos Min schreef:

  Hoi Patricia,
  Je prachtige website geeft veel inspiratie en hoop voor velen. Ik wens je veel plezier met de voortzetting van je mooie werk.
  Warme groet, Koos.

 33. Brechtje en Erik schreef:

  hoi Patricia en andere lezers, wat heeft de reading bij jou een hoop opgelost voor mijn Erik, we zijn nu hard bezig om zijn blokkade weg te werken. ik vond het heel prettig om bevestigd te krijgen wat ik al vermoedde. ook heb ik een aantal dingen gehoord die ik nog niet wist.
  Dank dank dank je wel.

  Brechtje en Erik.

 34. Ria schreef:

  Hallo Patricia,

  Ik vond het een hele speciale ervaring om met mijn dochter Joy jouw ‘reading’ mee te maken.
  Veel herkenbare dingen en ook wat onbeantwoorde vragen, waar we een antwoord op hebben gekregen.

  Nogmaals bedankt en tot ziens.

  Vriendelijke groeten,
  Ria en Joy

 35. Emmy en Ekele schreef:

  Hoi Patricia,

  Ik wil je namens Ekele en mij, nog bedanken voor de speciale reading!
  Heel veel suc6 nog, en wie weet tot ziens!!

  Groetjes,
  Emmy en Ekele

 36. gerie schreef:

  Beste Patricia,

  Vandaag ben ik bij je geweest om via jou contact te krijgen met mijn overleden moeder.
  Je vertelde mij dingen over haar die alleen zij en ik kunnen weten.
  Ik hoop dat deze ervaring mij verder helpt in mijn rouwproces.
  Mogelijk dat ik in een volgend consult met meer gerichte vragen kom, zodat de acceptatie en vrede om haar heen gaan sneller in gang wordt gezet.

  Lieve groet Gerie

 37. Cathy schreef:

  Hoi, wat een mooie site !!
  Schandig is wel dat ik dit nu pas voor het eerst ontdek…….en ook dat ik nog steeds niet langs geweest ben (ook al ben ik bijna je buuf).
  Eigenlijk durf ik niet, hahaha, bang dat je NET iets anders hebt……..
  Waardering en lfs van
  Cathy.

 38. Ellen Broertjes schreef:

  Lieve Patricia,

  28 Juni ben ik met Indy en mijn moeder bij jou thuis geweest. Indy was de laatste periode heel erg onrustig in de nachten. De informatie die jij ons hebt gegeven, hebben wij thuis meteen toegepast. Haar bedje en commode hebben wij verwisselend, de kamer donkerder gemaakt en het nachtlampje verwijderd. Ongelooflijk, maar het is een wereld van verschil!! Indy slaapt weer heerlijk en heeft op de dag ook duidelijk weer meer energie en is erg opgewekt. Het blijft natuurlijk een pittige meid, maar dat is niet erg. Zoals je ook aangaf, praat ik meer met haar en inderdaad ze begrijpt echt veel meer dan ik dacht. Over een paar weken wordt ze al 1 jaar. Graag wil ik je op deze manier nogmaals bedanken. Er zijn al heel wat mensen om ons heen die graag bij je langs willen komen!
  Lieve groetjes Ellen

 39. Joany schreef:

  Lieve Patricia,
  Al maanden zie ik mijn dochter van 5,5 lopen met een intens verdrietige blik. Niemand die dit opmerkt maar ik wel. Ze is niet gelukkig. Maar wat zit haar dwars? Ik heb het gevoel te falen als moeder. Via mijn moeder hoor ik dat jij op de beurs bij Nicky komt. Daar ga ik heen! Ik zou eerst voor mijn zoontje gaan die niet mee is, maar loop met mijn dochter langs jou tafel en ga zitten. Je kijkt haar aan, ze mag gaan kleuren, de liefde die jij uitstraalt en de rust die zij vind. Super. Tot jij zegt, och wat erg. Ze is zo eenzaam en mijn hart breekt! Ik wist het, maar krijg het nu bevestigd. Gelukkig kun je mij zeggen dat het niet aan mij ligt maar ik ga er wel alles aan proberen om haar eruit te krijgen. Ik krijg iets bevestigd wat ik vermoede en daar kan ik mee aan de slag gaan. En als je mijn zoontje ziet….. ikke zelluf doen….tja dat is op en top mijn jongen. Pas 4 jaar oud maar denken de hele wereld aan te kunnen wat voor hem frustrerend werkt. Na het gesprek me tjou weet ik waar zijn woede vandaan komt en ook daar kan ik mee verder. Ik kan dankzij jou mijn kinderen helpen verder te stappen in de wijde wereld. Ik ben trots op mezelf en mijn kinderen en kom bij twijfel of blokkades zeker bij je terug. Hele dikke knuffel van mij! Dank je wel! Ook van Esmee een dikke kus, ze vond het fijn met je gesproken te hebben ze zei op weg naar ons huis in Hillegom, mam ik vond het erg fijn om bij die mevrouw aan tafel te kleuren en weet je mam? Ik hou van jou!
  Dank je wel Patricia!

 40. Nicole van Olderen schreef:

  Lieve Patricia,
  Lieve Patricia,Ineens stapte je in mijn leven en zijn onze paden met elkaar verweven. Je werk op de beurs van Nicky’s Place is warm en liefdevol, je raadgevingen zijn duidelijk en praktisch van aard. Je hebt de goede stappen gezet en mag nu groeien naar het niveau waar jouw voorouders lang op gewacht hebben. De samenwerking is in volle gang.
  Lieve groet van Nicole

 41. Roelfjen schreef:

  Lieve Patricia,
  Als kind en als volwassene mocht ik regelmatig even via jou geholpen worden of een ‘berichtje’ ontvangen. Mooi om te zien dat je dat nu ook professioneel gaat doen. Succes en gefeliciteerd met je originele website!

 42. Anneke Blokker schreef:

  Hallo Patricia,

  Wat een mooie site, overzichtelijk en liefdevol roze gekleurd.
  Zeker weten dat velen je nu heel gemakkelijk “vinden”
  Sucses, hopelijk zien we elkaar weer op de volgende (eind okt.) paranormaal beurs in Hillegom, want afgelopen beurs zijn veel ouders met hun kleine kinderen speciaal voor jou gekomen.

  Hartelijke groet,
  Anneke Blokker

 43. Tony Rekelhoff schreef:

  Hoi Patricia.
  Gefeliciteerd met deze site. De teksten net zo integer als jijzelf. Alle goeds en zeker tot ziens.
  Tony

 44. Charlotte Veen schreef:

  Hallo lieve Patricia,

  Wat een mooie website! Aan mij de eer om een eerste reactie te plaatsen. Toen ik eind vorig jaar mijn ribben kneusde (door heel erg hoesten) was de paniek ‘groot’. Volgens de dokter duurde het herstel 6 weken!! Jij bent mij thuis komen behandelen en waarschuwde me al het kon eerst nog erger worden, de pijn,maar daarna zou het al stukken beter gaan. Idd was het ’s avonds bijna onhoudbaar maar toen jij voor de 2e keer kwam de dag erna voelde het gewoon al beter en voelde ik ook wat je aan het doen was en en bijna letterlijk ‘binnen kwam’ bij de zere plek! . Na 3 behandelingen kon ik na ongeveer een week weer bijna ‘pijnloos’ door het leven gaan een verademing!!!!!! Heel erg bedankt! Ik kan het iedereen aanraden!!!!!!!

  Lieve groet, Charlotte