Over mij

Mag ik mij even voorstellen!
Ik ben Patricia Sluis-Akkermans.
Geboren 18 december 1947 en getogen in Haarlem. Mijn opleiding is kleuterleidster, maar moest het werk laten liggen toen ik zwanger was in 1975.
Sinds 1972 getrouwd met Rob Sluis en samen hebben wij 3 kinderen gekregen.
Die hebben ons weer 7 kleinkinderen geschonken en daar zijn wij heel erg trots op.

Hoe begon het?

Vroeger, als ik gevallen was en mij bezeerd had ging ik naar mijn opa, die om de hoek woonde en die legde zijn hand op de zere plek en weg was de pijn. Later, nadat mijn moeder een bijna dood ervaring had gehad en haar paranormale gave opfleurde, ging ik naar haar om gemagnetiseerd te worden, vooral tijdens mijn zwangerschappen.
Vele jaren heeft zij hierin een praktijk gehad, tot haar pensioen.

Na de geboorte van ons tweede kind, kreeg ik een postnatale depressie en bleek daarna ook helende handen te hebben. Dat is nu ongeveer 39 jaar geleden.

Veel familie, vrienden, kennissen, buren en soms zelfs huisdieren heb ik geholpen.
Nu de kinderen allemaal het huis uit zijn en de kleinkinderen ook wat groter worden, heb ik besloten om meer hiermee te gaan doen, zodat ook anderen de werking van mijn helende handen kunnen ervaren. Ik kwam op de beurs van Nicole van Olderen ( www.nickysplace.nl ) in Haarlem en liet daar een horoscoop maken door Janna Kaniok (janna@zintenz.nl ). Zij zei: “maar jij zit aan de verkeerde kant van de tafel, jij moet iets gaan doen met die spiritualiteit van jou”. Gelijk heb ik mij voor de volgende beurs bij Nicole opgegeven en zo is het balletje gaan rollen. Al gauw volgden ook andere beurzen, op verschillende locaties in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht bij Nicky’s Place ( (www.degevendehanden.org) en Puur Anders ( www.Puur-Anders.nl) in Poeldijk Zuid-Holland, Thomas Woolthuis (www.sammasaya.com) in IJmuiden, Epc de Lekstroom Vianen Utrecht(http://www.epcdelekstroom.nl ) Marian ’t Hoen ( www.serafinaspirituelebeurs.nl) in Utrecht en op verschillende locaties in Zuid-Holland, nu ook op Paranormaal Alternatief in Rijswijk, Zuid-Holland  (www.debroodfabriek.nl)  in  en wie weet komen er nog meer. Als dank en ik ervaar het zelf als een groot kado vanuit de spirituele wereld mag ik nu ook Baby-/Kinderfluisteraar zijn. Veel heb ik “gepraat” met mijn kleinkinderen, maar dacht, dat dit kwam omdat ik een speciale band met ze heb, maar ook anderen baby’s begonnen tegen mij te “praten”. Ook geef ik nu lezingen babyfluisteren, gevolgd door readings. Bovendien werd ik meerdere keren uitgenodigd, om bij iemand thuis kontakt te maken met een of meerdere geesten, om te vragen wat zij wilden en te helpen over te gaan naar het licht.

Graag wil ik ook andere baby’s/kinderen, mensen en geesten helpen, op beurzen, bij mij thuis, of bij U thuis.
Wie weet, tot ziens?
Warme groet
Patricia Sluis.

Comments are closed.